۱۳۹۳/۲/۳    ۱۸:۲۷     بازدید:۲۷۰۱       کد مطلب:۹۱۷۱۸۳          ارسال این مطلب به دیگران

رویدادها »
  ،   حضور و سخنرانی نماینده مقام معظم رهبری در همایش گفتگوی ادیان در ابوظبی
 " بسم الله الرحمن الرحیم"
حضور و سخنرانی نماینده مقام معظم رهبری در همایش گفتگوی ادیان در ابوظبی
در پی دعوت وزارت فرهنگ و جوانان امارات عربی متحده از آیت الله مدنی نماینده مقام معظم رهبری در امارات برای حضور در همایش بررسی گفتگوی ادیان وی در این همایش حضور یافت و سخنرانی نمود.
این همایش که صبح روز دوشنبه 1/2/93 در هتل دوست تانی ابوظبی و با حضور وزیر فرهنگ و جوانان امارات عربی متحده جناب شیخ نهیان بن مبارک آل نهیان و شخصیت های برجسته ای از علمای امارات و دانشمندان مذاهب مختلف اسلامی از برخی کشورها و نیز با حضور شخصیت های برجسته مسیحی از کشور امارات و برخی کشورهای دیگر و برخی شخصیت های هند و همچنین برخی مسئولین موسسات نهادهای مرتبط با گفتگوی ادیان و برخی اساتید دانشگاهها و فرهیختگان تشکیل شد با سخنان وزیر فرهنگ و جوانان امارات متحده عربی افتتاح شد سپس با دعوت از آقای سید علی الهاشمی از علمای امارات و مستشار امور قضائی و دینی دولت امارات عربی متحده وآیت الله مدنی به عنوان نماینده مذهب اهل بیت(علیهم السلام) و آقای کشیش اسحاق از کلیسای قبطی ارتودکس و پدر روحانی اندی تومبسون از کلیسای انجیلی به جایگاه هیئت رئیسه و سخنرانی آنان ادامه یافت. آیت الله مدنی در سخنرانی خود با اشاره به اینکه قرن معاصر شاهد پیشرفتهای شگرف انسان در عرصه صنعت و تکنولوژی و علوم مختلف بوده است اظهار داشت: ولی این پیشرفت و ترقی آرامش و صلح و خوشبختی را برای بشر به ارمغان نیاورده است بلکه به واسطه همین قدرت صنعتی و تکنولوژیکی تعداد کشته های جنگهای قرن معاصر از مجموع کشته های قرن های متمادی فزونتر بوده است امروز بشر فهمیده است که صلح و آرامش و سعادت با علم و تکنولوژی تنها بدست نمی آید از این رو عطشناک بدنبال ایمانی است که در پرتو آن که به آرامش و صلح و سعادت برسد و این وظیفه ادیان الهی است که به این نیاز اساسی بشریت معاصر پاسخ بدهند و برای ارائه پاسخ شایسته به این نیاز گفتگوی بین ادیان ضرورت دارد.
و اسلام ما را به این گفتگو دعوت می کند و میفرماید:
"قل یا اهل الکتاب تعالوا الی کلمة سواء بیننا و بینکم ان لا نعبد الا الله" ( آل عمران آیه64)
و ما را به حوار و گفتگو فرمان می دهد و می فرماید:
" ادع الی سبیل ربک بالحکمة و الموعظه الحسنة و جادلهم بالّتی هی احسن" (نحل آیه125)
و به عنوان یک شعار اساسی اعلام می کند و الصلح خیر.
بنابراین بیائید با شعار گفتگوی بین ادیان به سوی جهانی بهتر گام برداریم : جهانی پیراسته از زورگوئی و خشونت جهانی پیراسته از ظلم و تجاوز جهانی پیراسته از مفاسد اخلاقی و لبریز از ایمان و عاطفه و اخلاق و برادری.
وی در ادامه سخن به برخی مشکلات مسیر گفتگوی بین ادیان اشاره کرد و گفت یکی از مشکلات این مسیر عدم فهم حقائق ادیان است آنان که بصیرت در معارف دینی ندارند گمان میکنند هر دینی انسان را به سوئی می خواند و برای خود رسم و رسومی دارد بنابراین اتحاد و هماهنگی آن ها محال است ولی کسی که به حقائق اصیل ادیان آگاه است میداند که همه ادیان الهی از یک سرچشمه نشأت گرفته اند و انسانها را به یک سلسله ارزشهای مشترک دعوت می کنند بنابراین گفتگوی ادیان و هماهنگی آنها نه تنها محال نیست بلکه آسان و در دسترس است.
پیامبر اکرم (صلی ا... علیه و آله)می فرماید :مثل من و انبیا قبل از من همانند کسانی است که یک ساختمان را بنا کرده اند و تنها محل یک خشت از آن باقی مانده است و من تکمیل کننده آن بنا هستم. بنابراین همه ادیان در زیر یک سقف مشترکی هستند که توسط انبیاء الهی به صورت مشترک بنا شده است.
مشکل دیگر در مسیر گفتگوی ادیان تندروی ها و زیادی خواهی ها و تعصب های کور است که موجب درگیری ها و خشونت ها می شود و اسلام ما را از آن باز داشته و نهی فرموده است و همه پیروان ادیان باید با محکوم کردن تندروهای متعصب طرفدار خشونت راه را برای صلح و دوستی باز کنند. در ادامه این همایش دانشمندانی از کشور هند، ایتالیا و استرالیا و مفتی دبی و دیگر شخصیت های فرهنگی و سیاسی به سخنرانی پرداختند.  

مسجد امام حسين (ع) - دبی
3 اردیبهشت 1393

  
انتهای پیام


ضمائم:
نظرات بازدیدکنندگان

نظر شما درباره این مطلب

     
امنیت اطلاعات و ارتباطات ناجی ممیزی امنیت Security Audits سنجش آسیب پذیری ها Vulnerability Assesment تست نفوذ Penetration Test امنیت منابع انسانی هک و نفوذ آموزش هک